Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Σαλάτα με κοτόπουλο-μανιτάρια-λαχανικά Dressing μουστάρδα-μαγιονέζα-βαλσάμικο


 

Υλικά

 

7     φύλλα μαρούλι

200 γρ. φιλέτο  κοτόπουλο

3     μανιτάρια

1     πιπεριά πράσινη

1     πιπεριά Φλωρίνης

80   γρ. καλαμπόκι

60   γρ. κρουτον

1/3 αγγούρι

Αλάτι – πιπέρι

Θυμάρι

 

Dressing

2 κ.σ. βαλσαμικο

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. μουστάρδα

2 κ.σ. μαγιονέζα

 

Εκτέλεση

Κόβουμε σε λεπτές φέτες το κοτόπουλο.  Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες. Κόβουμε  όλα τα λαχανικά μας σε λεπτές λωρίδες. Βάζουμε ένα τηγάνι στην φωτιά και μόλις ζεσταθεί το λάδι καλά, ρίχνουμε το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε και γυρνάμε τα κομμάτια από την άλλη μεριά. Προσθέτουμε  τα μανιτάρια αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Όταν πάρουν χρώμα τα μανιτάρια και το κοτόπουλο, αποσύρουμε από τη φωτιά. 

Ρίχνουμε το κοτόπουλο στο μπολ με τα λαχανικά. Προσθέτουμε το καλαμπόκι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λίγο θυμάρι. Βάζουμε σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε τα κρουτον. Βάζουμε όλα τα υλικά για την σως και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε από πάνω την σως και σερβίρουμε.

 

Καλή επιτυχία!!!

 

https://youtu.be/abQJHUI1Amo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου