Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Παγωτό στρατσιατέλα με ζαχαρούχο

Υλικά

500 γρ.  κρέμα γάλακτος 35%

400 γρ.  ζαχαρούχο γάλα

    1 κ.γ.  άρωμα βανίλιας

  50 γρ.  ζάχαρη άχνη

125 γρ. Τριμμένη κουβερτούρα γάλακτος

½ πακ. Θρυμματισμένα μπισκότα με σοκολάτα

 

Εκτέλεση

 

Βγάζουμε από το ψυγείο τον κάδο του μίξερ που έχουμε βάλει για να είναι κρύο. Ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε για 5 λεπτά  έως να αφρατέψει και να πάρει μορφή γιαουρτιού.  Προσθέτουμε το άρωμα βανίλιας και τη ζάχαρη άχνη.  Προσθέτουμε λίγο -  λίγο το ζαχαρούχο και χτυπάμε  να ενωθούν τα υλικά μας.

Χτυπάμε για 2 λεπτά ακόμα και βγάζουμε τον κάδο από το μίξερ. Βάζουμε το μίγμα παγωτού στην κατάψυξη για μια ώρα.

Βάζουμε τον  κάδο στο μίξερ  και χτυπάμε για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει.   Αφαιρούμε  το κάδο από το μίξερ και αναμιγνύουμε στο μίγμα  την  κουβερτούρα με τα μπισκότα,   ανακατεύοντας με μια μαριζ.    

 Στρώνουμε  το μίγμα σε ένα σκεύος που το είχαμε  πριν στην κατάψυξη για να είναι παγωμένο.   Σκεπάζουμε και αφήνουμε στην κατάψυξη για 6 με 7 ώρες να παγώσει καλά.

 

Καλή επιτυχία!!!

 

 

https://youtube.com/video/9Gk3gKLHimI


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου