Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Κοτόπουλο φιλέτο σοτέ με σπαγγέτι & μαγιονέζα


 

Υλικά

1   φιλέτο  κοτόπουλο

½  πακ.  σπαγγέτι  ή  πέννες

60 γρ. καλαμπόκι

3  κ.σ.  μαγιονέζα

2  κ.γ. μουστάρδα

    Ελαιόλαδο

    Λίγο Μαϊντανό

    Ελάχιστο Άνηθο ή δυόσμο

½  κ.γ.  Θυμάρι

    Αλάτι – πιπέρι

 

Εκτέλεση

 

Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό στη φωτιά.  Μόλις  βράσει, ρίχνουμε τα μακαρόνια και αλάτι.  Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το μαϊντανό.  Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε λεπτές φέτες. 

Περιχύνουμε με λάδι, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο μαϊντανό με άνηθο ή δυόσμο.  Έχουμε βάλει ένα  τηγάνι  στη φωτιά να κάψει και προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλου.  Σοτάρουμε  για 4 λεπτά την κάθε πλευρά. 

Τα γυρνάμε και από την άλλη μεριά για άλλα 4 λεπτά περίπου.  Τα βγάζουμε πάνω σε ξύλο κοπής και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. 

Βάζουμε σε ένα μπολ την μαγιονέζα, μουστάρδα, μαϊντανό με άνηθο.  Καλαμπόκι, θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε ελάχιστα. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, σουρώνουμε  τα μακαρόνια και ανακατεύουμε να αναμιχτούν όλα τα υλικά μαζί.  Σερβίρουμε  αμέσως. 

 

Καλή επιτυχία!!!

https://youtu.be/tmksu_yO2VI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου